15 Şubat 2016 Pazartesi

Uzman Masöz Seda

Rahatına düşkün beylerin gözde masözü Seda ben sizde çekinmeden beni arayın tanışalım…
Masöz İsmi: Seda
Telefon: 0545 778 93 45
Kişisel Bilgilerim: Şehir Ankara Semt GOP Yaş 24 Ten Esmer Boy 1,72 Kilo 70

Masaj Yağları ile Gelen Huzur
Modern yüzyılda bu konuda insanların en büyük yardımcısı kesinlikle binlerce yıldır uygulanan ve günümüze kadar farklı teknik seçenekleri ile ulaşan terapiler oluyor. Dünya genelinde farklı teknikleri ile hayli popüler hale gelen masaj tekniklerinde özellikle doğa ve doğallık olguları ön plana çıkıyor. Günümüzde doğal masaj yağları ile de vücudun huzur ve rahatlık bulmasına yardımcı olunuyor. Profesyonel ve akademik eğitime sahip olan sertifikalı Ankara masözterapistleri tarafından uygulanan farklı terapi teknikleri sırasında kullanılan bu yağlar ile uygulamaların vücutta daha etkili sonuçlar vermesini sağlıyor.
Doğal bitki özlerinden oluşturulan karışımlar ile hazırlanan masaj yağları ile vücutta rahatlatıcı, gevşetici ve dinlendirici bir etki yaratılabiliyor. Vücutta yarattığı tepkimeleri kadar doğal kokusuyla huzur veren bu yağlar ile psikolojik yönden de önemli bir rahatlama sağlanır ki vücuttaki stres ve gerginliğin en büyük etkeni olan psikolojik çöküntünün ortadan kaldırılabilmesine yardımcı olur. Günümüzde masaj yağı çeşitleri ile artık vücutta her tip soruna yönelik olarak doğru ve başarılı etkiler gerçekleştirilebiliyor. Özellikle öz yağlar ile gerçekleştirilen terapi uygulamaları sayesinde vücuttaki deri yüzeyinde bulunan sıcaklığın daha da artmasına ve böylelikle yoğun kas, eklem ağrıları ve zayıf kan dolaşımının hızlandırılmasını sağlar.
Genel olarak aromaterapi masajı için kullanılan masaj yağları şifalı olarak nitelendirilen bitkilerden elde edildiğinden cilt yapısında da önemli etkiler yaratarak, cildin etkileyici bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Bitkilerin kök, çiçek ve yaprak gibi bölümlerinden elde edilen saf uçucu yağ türleri olarak kullanılır. Zihinsel ve fiziksel yorgunluklar için terapi uygulamalarında biberiye özü kullanılırken, sinüzit ve nezle sorunları için okaliptüs yağı kullanılıyor. Kaynak: http://www.ankaramasaj06.com/ads/uzman-masoz-seda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder