29 Şubat 2016 Pazartesi

Ankara Masöz Eda

Ankara Masöz Eda
Masöz İsmi: Eda
Telefon: 0552 236 67 97
Terapist Eda Kimdir: Şehir Ankara Semt Kızılay Yaş 20 Ten Esmer Boy 1,72 Kilo 62

İsveç Masajı Nasıl Uygulanır?
İsveç masajının temel amacı vücudun temel dinlenme ve rahatlama ihtiyacını karşılamaktır.İsveç masajı sıvazlama, yoğurma, friksiyon ve darbeleme olmak üzere dört ana unsurdan oluşur. İlk olarak sıvazlama işlemi gerçekleştirilir. Sıvazlama bölgesel olarak yapılır ve terapistin yöntemine göre tek elle veya çift elle gerçekleştirilebilir. Ayak altında ve parmaklarda el ayası ve parmaklar kullanılır. Derin basınçlar uygulanarak yapılan sıvazlama işlemi kan dolaşımını canlandırarak vücuttaki enerji depolamasını sağlar.
Sıvazlama işleminin sonrasında Ankara masöz Eda’nın yoğurma işlemine geçer. Yoğurma işlemi vücut kaslarını doğrudan etkileyen etkili bir yöntemdir. Bu işlem sırasında kaslar sıkıştırılır ve esnetilir. Vücut kasları tıpkı bir hamurun yoğrulmasını andırarak hareket ettirilir. Bu şekilde sertleşen ve hareket esnasında ağrı hissedilen kaslarda ciddi bir rahatlama hissedilir. Kan dolaşımının hızlandırılması artık maddelerin kolayca vücuttan atılmasına yardımcı olur. Darbeleme ve friksiyon işlemlerinde ise günün yorgun temposuna yenik düşen kasların daha yumuşak şekilde hareketlendirilmesi amaçlanır.
İsveç Masajının Faydaları
Masaj dünya genelinde oldukça tercih edilen bir hale geldi. İsveç masajının yararları saymakla bitmiyor. Kaslardaki kramplar ve kas spazmı hafifletilerek kas yorgunluğu azaltılır. Kas gücü arttırılır ve sinir sistemi sakinleştirilir. Hareketlenen kan dolaşımı sayesinde kaslar ve cilt sıkılaşır. Böylece çok daha zinde bir vücuda kavuşma şansı yakalanır. Kişi zihinsel bir rahatlama hisseder ve uyku kalitesi istenilen seviyeye ulaşır. Kaynak: http://www.ankaramasajfiyatlari.com/ads/ankara-masoz-eda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder